Proiecte
Video
Violența domestică
Violența domestică

Violența domestică

Acest videoclip regizat de Ana Dascălu-Blaga și produs pentru Kronfilm este parte a campaniei „Lovește DOAR mingea!", inițiată de Fundația Emeritus. Cei de aici și-au dorit creșterea gradului de conștientizare asupra fenomenului de violență în familie.

Pentru a atrage atenția asupra acestei probleme, membrii fundației au organizat o campanie publică de senzibilizare, al cărei obiect a fost un turneu caritabil de fotbal. Printre participanți s-au numărat polițiști, medici, deținuți ai Penitenciarului Codlea și preoți.

Iar noi ne mândrim și le mulțumim că ne-au ales drept partneri în realizarea videoclipului de promovare a campaniei!

 

 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com