Proiecte
unitedvision.ro
unitedvision.ro

unitedvision.ro

Grupul United Vision este liderul pe piața românească în distribuția de optică. Cu zeci de branduri de renume în portofoliu, website-ul trebuia să fie un numitor comun pentru toate acestea, acordând fiecăruia aceeași atenție.

Astfel, am creat pentru ei un design unic, care să evidențieze în același timp și magnitudinea brandului propriu United Vision (susținut de o cifră de afaceri de 7.000.000 EUR în anul 2020).

Deși complexă, tema site-ului este una light, cu accente minimaliste. Pentru prezentarea mărcilor din portofoliu am ales varianta carusel – fiecare bebeficiind astfel de o suprafață egala de prezentare a avantajelor și portofoliului de produse.

În plus, clientul a primit un manual de instrucțiuni și a beneficiat de un training pentru a-și putea actualiza singur galeria de produse, în funcție de nevoile sale, dar și pentru a putea posta articole în secțiunea de blog.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com