Proiecte
sakka.ro
sakka.ro

sakka.ro

Sakka este akkasă-ul oamenilor de afaceri din Brașov. Clubul de business a fost conceput ca un loc unde experți, strategiști, lideri de opinie ori manageri să poată schimba idei și povești din viața profesională. Iar asta trebuia să reliefeze și site-ul, creat integral de noi: fotografii, concept, design, content writing și logo.

Pe sakka.ro, povestea afacerii se îmbină cu povestea proprietarului. Am ales accente de portocaliu și roșu – culori pe care le găsești, de obicei, și acasă – pentru a reda căldura și confortul unui cămin, al unui loc în care te simți în siguranță și poți fi tu însuți. Site-ul, la fel ca și locația, este unul primitor. Căci practic asta înseamnă un club de business – un loc în care să te simți ca între prieteni, care să te inspire și unde să găsești energia de care ai nevoie pentru a evolua.

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com