Proiecte
Webdesign & grafică
retraiestecudor.ro
retraiestecudor.ro

retraiestecudor.ro

Au trecut 3 decenii de când CERN, primul site web din lume, este live. Se întâmpla în 1992, iar 4 ani mai târziu, în 1996, internetul număra deja peste 250 de mii de adrese. A fost însă nevoie de încă 14 ani ca tot acest ocean informațional să ajungă și pe telefoanele mobile, nu doar pe desktop-uri și laptop-uri.

Astfel, devenind accesibile oricând, oricum și de oriunde, site-urile s-au transformat în cel mai bun agent de vânzări al companiilor. Fie că vorbim despre un magazin online, fie de un blog ori un site de prezentare al companiei - el trebuie să te reprezinte atât pe tine, ca persoană, cât și afacerea ta. Trebuie să fie ușor de navigat, să transmită mesaje clare și concise și, spre deosebire de rețelele sociale care targetează grupuri diferite de omeni, site-ul trebuie să fie adresabil tuturor celor care îl accesează și ți-ar putea deveni clienți ori urmăritori.

Totusi, avem astăzi undeva la 200 de milioane de site-uri active. Cum se diferențiază ele unele de altele? Cum ajunge un utilizator la unul sau la altul, care sunt criteriile de departajare?

Ei bine, pe lângă filtrele standard precum domeniu, țară, limbă etc. - motoarele de căutare iau în calcul în primul rând optimizarea SEO. Adică site-ul tău trebuie să fie bine pus la punct atât ca și conținut – să fie original, de calitate – cât și din punct de vedere tehnic. Web-designerii noștri pot crea astfel de platforme inovative, al căror ranking să crească zi de zi prin upload-ul periodic de conținut nou – text și imagine.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com