Warning: Undefined array key "options" in /home/liviupopica/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Video prezentare produs - vizibil.eu

Video prezentare produs

Proiecte/ Video

Rulează videoul

Video de prezentare produs

Dacă întrebi un tehnician ce este imaginea video, ți-ar răspunde: „o serie de cadre rulate într-o secvență la o anumită rată de viteză, într-un anumit interval de timp”.


Dacă ne întrebi pe noi, îți spunem așa: în timp ce o poză face cât o mie de cuvinte, un film bine făcut face cât un milion de vorbe. O demonstrează statisticile: rata de retenție în fața unui monitor pe care rulează imagini dinamice este de 95%, în timp ce pozele însoțite de text au o rată de retenție de 65%. Pe ultimul loc se află textul simplu, cu un procentaj de doar 10%.


De cele mai multe ori, abordarea companiilor pentru call to action sau vânzare acoperă o serie de medii diferite – foto, video, grafică etc. Alteori însă, se limitează doar la un singur tip. Evident că opțiunile sunt foarte vaste, dar una dintre cele mai eficiente este prezentarea video. Aceasta poate fi tehnică sau comercială, în funcție de strategia aleasă de fiecare companie.


Noi, la Vizibil, alegem să stabilim obiectivele pe care fiecare clip trebuie să le atingă. Astfel, se conturează un storyboard care în zona de producție poate fi transpus în cadre dinamice, statice, mobile sau un mix al acestora. În partea de postproducție, respectând obiectivele stabilite inițial, folosim tehnici profesionale, atractive și detaliate pentru a pune în cea mai bună lumină produsul sau serviciul promovat.

ROL:
Video prezentare produs

CLIENT:
Winback Global

ECHIPA:
Bragheșiu Ioan, Claudiu Man, Liviu Popica

Distribuie acest articol:

Din aceeași categorie