Warning: Undefined array key "options" in /home/liviupopica/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Tehnică medicală Winshock - vizibil.eu

Tehnică medicală Winshock

Proiecte/ Fotografie

Fotografie de produs

„Sănătate, că-i mai bună decât toate” nu mai este demult un clișeu, o vorbă aruncată în vânt – mai ales în ultima perioadă.

Cu toții observăm cum constant, în fiecare cartier, la fiecare colț de stradă, mai apare câte o clinică, un centru medical sau chiar magazine fizice (pe lângă cele online) de distribuție de aparatură specializată. Pe cât de util este acest aspect pentru populație – care beneficiază de ofertă bogată, pe atât de dificil este pentru jucătorii din domeniu, care se lovesc permanent de o creștere a concurenței. Astfel, sunt nevoiți să găsească zilnic noi și noi metode de promovare, pentru a rămâne activi pe piață.


Așadar, dacă și tu activezi în această industrie, este bine să știi că studioul nostru vine în sprijinul tău cu oferte personalizate de promovare a serviciilor și dispozitivelor pe care vrei să le aduci în atenția potențialilor clienți, fie ei persoane fizice ori juridice.


În linii mari, și fotografia de tehnică medicală se supune acelorași reguli ale fotografiei de produs (despre care am scris aici). Ce o diferențiază însă este scopul pentru care a fost creată – acela de a oferi beneficii nu doar pentru sănătate, ci mai ales confort psihic și speranță într-o viață mai bună, fără dureri.


Cu toții știm emoțiile care ne încearcă atunci când mergem la medic, când suntem supuși unor investigații ori proceduri de tratament. Iar noi, aici ne-am propus să ajungem cu fotografiile noastre: în sufletele celor încercați, cărora trebuie să le trezim speranța, încrederea că o să fie bine.


Am ales ca exemplu în acest sens setul de fotografii de prezentarea a aparatului Winshock, realizat pentru clinica Kinetic Plus. Cei de aici au apreciat atât originalitatea și aspectul artistic al fotografiilor, cât mai ales punerea în context a dispozitivului, astfel încât cei care vor alege acest tip de tratament să înțeleagă cum funcționează și ce implică o astfel de ședință de terapie.

 

ROL:
Fotografie de produs

CLIENT:
Kinetic Plus

ECHIPA:
Bragheșiu Ioan, Liviu Popica

Distribuie acest articol:

Din aceeași categorie