Warning: Undefined array key "options" in /home/liviupopica/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Steel Came Fluid - vizibil.eu

Steel Came Fluid

Proiecte/ Design, Fotografie, Video

Rulează videoul

Video de prezentare

Realizarea conținutului pentru website a fost una dintre cele mai mari provocări profesionale cu care ne-am confruntat în perioada restricțiilor impuse de pandemia de Coronavirus (martie-aprilie 2020).

Clientul, evident, avea nevoie atunci, iar proiectul nu se putea realiza decât cu deplasare în locație – ceea ce, în perioada respectivă, era o adevărată aventură, pornind de la declarațiile pe proprie răspundere, și până la toate măsurile de siguranță și protecție ce au trebuit respectate în incinta fabricii.

Prezentarea procesului de producție, a echipamentelor, a spațiului de lucru precum și deschiderea internațională a business-ului au fost doar câteva dintre obiectivele pe care cei de la SteelCame&Fluid le-au urmărit atunci când ne-au ales să realizăm acest proiect pentru companie. A fost unul complex, gândit, gestionat și implementat 100% de noi, și a inclus aproape toate serviciile puse la dispoziție de agenția noastră: fotografie industrială de prezentare locație, video de prezentare a procesului de producție, concept grafic și realizare site, copy & content writing pentru video și site atât în română, cât și în engleză.

Avantajele pentru client în cazul unui astfel de proiect (gestionat integral de agenția noastră) sunt gândirea unitară, economia de timp și bani, facilitarea comunicării și posibilitatea update-ului de idei cu impact minim asupra echipei de producție.

ROL:
Fotografie industrială , video proces producție, concept grafic, realizare site, copy & content

ECHIPA:
Bragheșiu Ioan, Marius Achiței, Claudiu Man, Emanuel Dobrănel, Liviu Popica

Distribuie acest articol:

Din aceeași categorie