Proiecte
polaroptic.ro
polaroptic.ro

polaroptic.ro

Conceput ca un magazin online integrat cu toate platformele de tip marketplace ( E-mag, Cell, Vivre, Okazii, OLX etc.), polaroptic.ro este unul dintre puținii distribuitori exclusivi de ochelari cu lentile polarizate din România. În plus, tot aici clienții pot opta pentru personalizarea ramelor cu orice text doresc.

Logo-ul fiind în nuanțe de gri, trebuia adus un pic la viață. Așa că, pentru accentele de culoare, am ales albastru deschis – culoare asociată și cu lentilele de protecție pentru calculator (blue block), care se regăsesc în oferta magazinului.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com