Proiecte
inphysio.academy
inphysio.academy

inphysio.academy

Fiind o platformă internațională de cursuri specializate în fizioterapie, inphysio.academy adună laolaltă instructori renumiți, a căror misiune este trainuirea celor care vor să se specializeze, la rândul lor, în acest domeniu.

Site-ul funcționează, practic, ca un marketplace de cursuri: fiecare dintre cei 11 instructori parteneri își listează modulul predat cu toate detaliile aferente și primește chiar și rating – opțiune menită să transparentizeze interacțiunea cu posibilii cursanți și să le faciliteze decizia de achiziție a modulelor de training.

Și pentru că domeniul de activitate este sănătatea, am ales verdele pentru accentele de culoare. Designul este unul aerat, cu meniuri puține și ușor descifrabile. Site-ul este scris în 2 limbi – engleză și franceză, pentru a facilita utilizarea de către cât mai multe persoane.

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com