Despre noi

Cine suntem? În primul rând suntem o echipă! Suntem acea echipă care te va ajuta să obții vizibilitate maximă pentru business-ul tău.


Cum așa? Datorită experienței de peste un deceniu, dar mai ales a expertizei pe care o avem în majoritatea domeniilor digitale: social media marketing & Google, copywriting și content creation, realitate augumentată, scanare 3D, fotografie, videografie, producții audio (podcast), grafică, post-producție, web design.

 

Ce avem? Avem viziune. Suntem creativi. Inovăm.

Dar ca să ajungem aici, am investit mult. Timp pentru studiu, energie pentru transformareaideilor în produse bine definite, dar și bani, pentru a achiziționa aparatură diversă, de înaltă generație, adaptabilă la cerințe dintre cele mai diverse și exigente.

 

Am reușit să facem asta prin implementarea unui proiect finanțat de Uniunea Europeană, ce ne-a permis să achiziționăm cele mai noi modele de aparatură în materie de fotografie - atât producție, cât și editare.

 

Și astfel am devenit prima agenție din zona Centrală a țării care oferă un portofoliu atât de extins de servicii.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com