Proiecte
Fotografie comercială
Fotografie 360
Fotografie 360

Fotografie 360

Fotografia la 360 de grade este ideală pentru prezentarea produselor ce necesită o vizualizare în detaliu (de ex. bijuterii, încălțăminte, accesorii etc.). Ea se poate realiza într-unul sau 2 axe (3D). Recomandăm acest gen de fotografie direct producătorilor, pentru atragerea mai rapidă și mai eficientă a lanțurilor de distribuție. Iar ca și cadou din partea noastră - la achiziția unui pachet foto 360, oferim și un set de imagini packshot în 2D.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com