Proiecte
bistrodelarte.ro
bistrodelarte.ro

bistrodelarte.ro

Bistro de l'Arte este deja un brand pe piața HoReCa din Brașov, fiind unul dintre cele mai vechi și cunoscute restaurante din oraș deschise în anii '90. Acesta este și motivul pentru care bucătarul și co-proprietarul Oana Coantă nu și-a dorit mai mult decât o carte de vizită online, virtuală, afacerea sa nemaiavând în acest moment nevoie de o prezentare stufoasă.

Astfel, am ales o abordare minimalistă, dar în același timp aliniată la trendurile actuale: odată ajunși în restaurant, oaspeții au acces la un QR code ce îi duce direct la meniul virtual, afișat pe site.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com