Proiecte
Video
Video prezentare produs
Video prezentare produs

Video prezentare produs

Dacă întrebi un tehnician ce este imaginea video, ți-ar răspunde: „o serie de cadre rulate într-o secvență la o anumită rată de viteză, într-un anumit interval de timp”.

Dacă ne întrebi pe noi, îți spunem așa: în timp ce o poză face cât o mie de cuvinte, un film bine făcut face cât un milion de vorbe. O demonstrează statisticile: rata de retenție în fața unui monitor pe care rulează imagini dinamice este de 95%, în timp ce pozele însoțite de text au o rată de retenție de 65%. Pe ultimul loc se află textul simplu, cu un procentaj de doar 10%.

De cele mai multe ori, abordarea companiilor pentru call to action sau vânzare acoperă o serie de medii diferite - foto, video, grafică etc. Alteori însă, se limitează doar la un singur tip. Evident că opțiunile sunt foarte vaste, dar una dintre cele mai eficiente este prezentarea video. Aceasta poate fi tehnică sau comercială, în funcție de strategia aleasă de fiecare companie.

Noi, la Vizibil, alegem să stabilim obiectivele pe care fiecare clip trebuie să le atingă. Astfel, se conturează un storyboard care în zona de producție poate fi transpus în cadre dinamice, statice, mobile sau un mix al acestora. În partea de postproducție, respectând obiectivele stabilite inițial, folosim tehnici profesionale, atractive și detaliate pentru a pune în cea mai bună lumină produsul sau serviciul promovat.

 

 

 

 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com