Proiecte
Video
Video prezentare locație
Video prezentare locație

Video prezentare locație

Realizând acest clip de prezentare pentru Panner putem spune că am îmbinat la propriu munca și plăcerea.

Locația, una deosebită, este extrem de ofertantă din punct de vedere vizual, astfel că nu ne-a fost deloc greu să scoatem în evidență elementele pe care cei de aici au vrut să le prezinte publicului:

- proximitatea față de drumul principal, care pentru clienți înseamnă acces facil. Iar pentru asta ne-am folosit de o dronă;
- prospețimea produselor, pregătite cu grijă în fiecare dimineață chiar în bucătăria brankeriei;
- posibilitatea de a savura produsele în locație ori preluarea lor la pachet.

Pentru a ne asigura că nu pierdem din vedere niciun element și pentru a transmite privitorilor gustul delicios prin intermediul imaginilor, am decis să folosim 2 camere 4k, care au filmat în paralel. De asemenea, tot noi am realizat și regia clipului, pe care am discutat-o și definitivat-o apoi cu partenerii de la Panner.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2021 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com