Proiecte
Traineri FitEducation
Traineri FitEducation

Traineri FitEducation

Orice afacere ai avea, ea este făcută, înainte de toate, cu oameni. Angajații sunt cel mai de preț bun al unui business. De aceea, nicio companie care se respectă nu își exclude personalul din planul de marketing, din contră – povestea echipei este, de cele mai multe ori, cea care vinde cel mai bine.

Și aici intervine fotografia de personal – sau staff picture, cum mai este ea cunoscută în domeniu. Una dintre cele mai la îndemână opțiuni de fotografie când vine vorba de promovarea unei afaceri ce are în prim plan chimia dintre oameni. Cel mai bine, repede și sigur ajungi la potențialii clienți printr-o prezentare inedită a echipei cu care lucrezi. Pentru că, vorba aceea - „omul sfințește locul”.

Așa gândesc și cei de la Fiteducation Italia, școala de fitness cu cei mai buni antrenori din Europa. Pe care nu ratează nicio ocazie să îi promoveze și pe care ne-a făcut mare plăcere să îi surprindem în cele mai bune ipostaze ale activității lor.

Oamenii sunt, înainte de toate, ființe sociale. Le place să știe dinainte cu cine urmează să aibă de-a face, cu cine vor interacționa, cine îi va ghida în activitatea pe care au ales-o. Ține minte asta când îți definitivezi pachetul de promovare a afacerii tale și musai trece pe listă și un set de fotografii de personal! ;)

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com