Proiecte
Tatratea
Tatratea

Tatratea

Cu acest proiect am simțit nevoia să ieșim din zona de confort a fotografiei de produs, astfel că am introdus în scena producția grafică 3D.

Odată sticlele pozate, am creat digital, de la 0, obiectele din fundal. Ne-am folosit de forma unică și de culorile diferite ale produselor, și am desenat până când am găsit match-ul perfect între fotografie și producția digitală.

Am plecat de la forme simple, pe care le-am gândit din ce în ce mai complexe pe măsură ce concentrația de alcool din băutură crește, păstrând în fundal aceeași culoare ca cea a sticlei.

Conținutul rezultat a fost gândit să fie compatibil în special pentru dispozitivele mobile.

Iar asta nu e tot: stay tuned for the next level: animation! ;)

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com