Proiecte
Steel Came Fluid
Steel Came Fluid

Steel Came Fluid

Realizarea conținutului pentru website a fost una dintre cele mai mari provocări profesionale cu care ne-am confruntat în perioada restricțiilor impuse de pandemia de Coronavirus (martie-aprilie 2020). Clientul, evident, avea nevoie atunci, iar proiectul nu se putea realiza decât cu deplasare în locație – ceea ce, în perioada respectivă, era o adevărată aventură, pornind de la declarațiile pe proprie răspundere, și până la toate măsurile de siguranță și protecție ce au trebuit respectate în incinta fabricii.

Prezentarea procesului de producție, a echipamentelor, a spațiului de lucru precum și deschiderea internațională a business-ului au fost doar câteva dintre obiectivele pe care cei de la SteelCame&Fluid le-au urmărit atunci când ne-au ales să realizăm acest proiect pentru companie. A fost unul complex, gândit, gestionat și implementat 100% de noi, și a inclus aproape toate serviciile puse la dispoziție de agenția noastră: fotografie industrială de prezentare locație, video de prezentare a procesului de producție, concept grafic și realizare site, copy & content writing pentru video și site atât în română, cât și în engleză.

Avantajele pentru client în cazul unui astfel de proiect (gestionat integral de agenția noastră) sunt gândirea unitară, economia de timp și bani, facilitarea comunicării și posibilitatea update-ului de idei cu impact minim asupra echipei de producție.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com