Proiecte
RomPaper
RomPaper

RomPaper

Rebranding. Asta au avut nevoie cei de la Rom Paper, unul dintre principalii producători de hârtie igienico-sanitară din România. 

Conceptul, gândit și implementat integral de noi, a inclus:

1. realizarea a 3 site-uri de brand (webdesign, grafică, conținut de text și imagine – video, foto și randări din 3D):
paper.ro - compania mamă
mototol.com – prezentarea gamei de produse premium
papely.ro - prezentarea gamei de produse profesionale

2. realizarea unui video și a unui set de fotografii de prezentare a liniilor de producție, facilităților, investițiilor și personalului din cele două puncte de lucru ale companiei – Brașov și Adjud

3. realizarea de randări din 3D a imaginilor de produs pentru ambele game. Am optat pentru această opțiune în detrimentul fotografiei de produs pentru că se plia cel mai bine pe nevoile clientului: pe de o parte, grafica produselor se schimbă foarte des, ceea ce ar fi însemnat noi și noi seturi de fotografii (ori din randare aceste modificări se pot realiza mult mai repede și mai ușor), iar pe de altă parte – având în vedere că această companie le oferă clienților opțiunea de Private Label – pe o imagine grafică este mult mai ușor de inserat orice tip de branding față de o fotografie. În plus, rezultatul final al unei randări 3D este mult mai aspectuos și comercial decât cel al unei fotografii, cu atât mai mult cu cât majoritatea produselor promovate erau ambalate în folie transparentă, ceea ce complică foarte mult procesul de fotografiere 

3. realizarea de cataloage de prezentare produse digitale, care pot fi descărcate de parteneri de pe site-ul companiei

4. copy și content writing (inclusiv sloganuri și predicate de brand) pentru toate cele 3 site-uri
 
Deși s-a întins pe o perioadă lungă de timp, proiectul a fost un milestone pentru echipa noastra atât din perspectiva producției – a fost pentru prima dată când am decis să ilustrăm integral game de produse doar cu producții 3D, fără fotografii - cât și a complexității și a provocărilor întâlnite pe parcurs. 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com