Proiecte
Video
Private Chef - Pământ de foc
Private Chef - Pământ de foc

Private Chef - Pământ de foc

Documentarul „Pământ de foc” a fost gândit ca o altfel de promovare a brandului personal. Dincolo de administrarea conturilor de social media, am simțit nevoia unui altfel de produs, care să scoată în evidență nu doar calitățile profesionale ale clientului, ci și modul în care relaționează cu oaspeții și felul lui de a fi. Întreaga producție – concept, scenariu, regie, filmare, editare video, voice-over – a fost gândită și implementată de echipa noastră.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com