Proiecte
Video
Podcastul "Arta de a fi barman"
Podcastul

Podcastul "Arta de a fi barman"

Arta de a fi barman este primul podcast pentru barmani din România! El a luat naştere din dorința unui barman, Mihai Fetcu, de a face cunoscută breasla din care face parte. 

Scopul acestui podcast este de a apropia consumatorii de rând de industria ospitalității, de a afla secretele celor care lucrează ȋn acest domeniu şi de a dezvolta comunitatea de profesionişti din România. 

Deşi la prima vedere am spune că este un podcast pentru barmani realizat de un barman, de-a lungul episoadelor au fost invitate şi persoane care nu fac parte din HoReCa dar care au legătură directă cu acest domeniu. 

Au fost invitați fotografi culinari, videografi, oameni din social media, web design, etc. Practic, se urmăresc toate domeniile conexe care se interesectează cu lumea barului, pentru a avea o idee completă despre industria HoReCa şi ce semnifică ea cu adevărat. 

Mai mult decât atât, se pune accentul foarte serios pe consumul responsabil de alcool, servirea responsabilă şi bunăstarea colectivă a tuturor participanților din această industrie. 

În fiecare episod este prezentată o băutură nouă, preparată corect şi ȋn conformitate cu ultimele trenduri din lumea barului. 

Acest podcast rulează de două ori pe lună, iar media de difuzare este undeva la 1 oră şi jumătate. Se poate viziona exclusiv pe canalul de YouTube: Arta de a fi barman dar se poate şi asculta ȋn varianta audio pe platformele: Spotify, Soundcloud, Mixcloud, Google Podcast şi Apple Podcast. 

Mihai Fetcu este un barman cu o experiență de peste 10 ani ȋn industria ospitalității, specializat pe mixologie (arta de a amesteca băuturi), fost finalist mondial la competiții de bartending, trainer de bar, blogger, vlogger, autor de carte, podcaster şi moderator al emisiunii pentru barmani “Re.Build|Live”. 

Totodată este şi deținătorul platformelor Bar Dome, Arta de a fi barman, Bar Dome Events, Cocktail Trivia şi Ice Division. 

Mai multe despre el şi activitatea sa puteți urmări pe website-ul său, www.bardome.ro.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com