Proiecte
Fotografie e-commerce „pe podium”
Fotografie e-commerce „pe podium”

Fotografie e-commerce „pe podium”

Fotografia e-commerce „pe podium” este o adaptare de la fotografia de e-commerce pe fundal transparent la una de prezentare a produsului pe un podium randat.

Fundalul 3D este creat de la 0 pentru a scoate în evidență produsul și se realizează în funcție de necesitățile clientului: poate fi schimbat raportat la caracteristicile unui singur produs sau ale unei game întregi și poate fi personalizat cu elementele de branding ale business-ului, astfel încât să existe în ochii privitorului percepția de consecvență.

În plus, acest tip de fundal poate fi gândit și creat inclusiv cu spațiu negativ, destinat inserțiilor grafice (ex. text).

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com