Proiecte
O'MAC la Vulcanii Noroiosi
O'MAC la Vulcanii Noroiosi

O'MAC la Vulcanii Noroiosi

Vulcanii Noroioși a fost zona aleasă de client pentru setul de fotografii menit să promoveze noile game de generatoare și pompe de apă. Aici, portocaliul de brand s-a îmbinat perfect cu nuanțele de maro și gri din locație, dând un plus de valoare produselor. Și asta cu atât mai mult cu cât principala particularitate a fotografiei de produs este, spre deosebire de alte tipuri, tocmai necesitatea de a păstra culorile naturale, reale ale subiectului, ceea ce nu ne permite să aplicăm niciun fel de filtre de înfrumusețare (cum se întâmplă la peisaje, de exemplu, sau la portrete).

Am avut de fotografiat aici nu mai puțin de 10 produse, toate pe lumină naturală – fiind o zonă protejată de lege, nu ne-am putut permite să instalăm niciun fel de blitz-uri. De foarte mare ajutor ne-a fost însă textura solului (pământ uscat), care s-a comportat ca o blendă și ne-a reflectat lumina perfectă pentru un set de cadre unice la răsărit.

O altă provocare a fost prezența masivă a turiștilor, care ne-ar cam fi încurcat dacă nu i-am fi anticipat și nu ne-am fi dus acolo la primele ore ale dimineții, pentru a ne asigura că apucăm să tragem inclusiv cadrele largi fără să surprindem și oameni. Evident ca photoshop-ul este un tool foarte util în aceste situații, însă am preferat să nu fie nevoie să intervenim prea mult pe imagini.

Cu peste 15 ani de prezență pe piața ustensilelor de microagricultură și grădinărit, O'MAC este unul dintre brandurile preferate ale gospodarilor.

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com