Proiecte
O'MAC Lifestyle
O'MAC Lifestyle

O'MAC Lifestyle

Produse mari, grele, dificil de transportat, care trebuie surprinse cât mai artistic, în mediul lor natural – este ceva de care fug mai toți fotografii, dar care pe noi ne provoacă și ne inspiră. Ori exact asta am făcut cu cele 15 produse O'MAC ajunse la noi, unul mai voluminos și mai greu de transportat decât altul: motocultoare, motocultivatoare, motocositoare, pompe de apă, generatoare, motocoase, tractoraș de tuns gazonul, motofierăstrău și altele: le-am dus în acele locuri în care am putut să le scoatem cât mai bine în evidență calitățile și caracteristicile.

A fost un proiect care s-a întins pe 4 luni, timp în care am vânat răsărituri și apusuri senine (oricine locuiește la munte știe că te poți baza pe orice aici, mai puțin pe vreme) într-unele dintre cele mai spectaculoase locații din zona Brașovului: Vârful Rențea, Holbav, Tohanul Nou și altele.

Cu peste 15 ani de prezență pe piața ustensilelor de microagricultură și grădinărit, O'MAC este unul dintre brandurile preferate ale gospodarilor.

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com