Proiecte
Medlife - RoMâine
Medlife - RoMâine

Medlife - RoMâine

Empatie, Respect, Încredere, Speranță și Grijă! Sunt predicatele celui mai nou demers MedLife România, care a demarat o campanie fără precedent la noi în țară: Unitatea Medicală Mobilă, echipată și dotată la fel ca o clinică de la oraș, s-a deplasat în comunitățile vulnerabile din țară pentru a oferi analize și consultații gratuite oamenilor care nu au posibilitatea să fie văzuți de un medic.

Îi felicităm sincer pentru această mobilizare și le mulțumim că ne-au acordat încrederea de a le fi parteneri în acest proiect, în cadrul căruia am realizat integral 5 materiale video – pornind de la concept și scenariu și continuând cu filmare, redactare și montaj.

 

 

 

 

 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com