Proiecte
Video
MasterClass în bucătăria ta
MasterClass în bucătăria ta

MasterClass în bucătăria ta

Să faci un spot într-un studio special amenajat - floare la ureche. Să te duci cu o mașină de scule peste oameni acasă, în bucătăria lor... nu a fost foarte comod, însă rezultatele au fost peste așteptări: o serie de 4 spot-uri a câte 30 de secunde și un video complex, de peste un minut, ce le-a cuprins pe toate celelalte, pentru promovarea unor masterclass-uri de gătit adresate tocmai celor care doresc să învețe să pregătească mâncăruri delicioase nu într-o bucătărie profesională, ci la ei acasă, în spațiul pe care ei îl au la dispoziție, cu ustensilele și ingredientele lor.

Materialele au fost promovate pe rețelele sociale ale clientului și prin intermediul Google.

 

 

 

 

 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com