Proiecte
Magazinul online -> upgrade-ul afacerii tale
Magazinul online -> upgrade-ul afacerii tale

Magazinul online -> upgrade-ul afacerii tale

Tranziția de la magazinele fizice la cele online, pe care pandemia sau dorința de extindere ne obligă să o facem, nu este una facilă. Pentru că un magazin virtual este mult mai mult decât un simplu site de prezentare. Un magazin virtual trebuie nu doar să convingă vizitatorul, prin diverse strategii de marketing, să cumpere - ci și să-i faciliteze la maximum achiziția, astfel încât el să nu simtă nevoia să meargă în alt shop.

Pentru că în mediul online clienții se pierd mult mai ușor decât în magazinele fizice. Atunci când totul este la doar un click distanță, din confortul propriei case, de multe ori este chiar o plăcere să te plimbi dintr-un magazin în altul, căutând cele mai mici prețuri și cea mai ușoară modalitate de achiziție.

Conștienți fiind de toate aceste lucruri, am pus cap la cap un pachet de servicii integrate de creare de magazine online - de la concept și grafică, până la integrarea automată a acestuia cu marketplace-uri, facturare automată și conectarea cu firmele de curierat:
- productie grafica, ux sau uix (shopify, woocommerce, magento, prestashop, opencart, merchantpro, unasshop, magento2, automat prin feed csv/excel și custom prin api)
+ integrare cu market place-uri (emag, cel.ro, amazon, okazii.ro, olx, teamdeals, emag.hu, emag.bg, dealwise, elefant.ro, vivre.ro, olx.bg, vivre.bg etc)
+ facturare automata prin smartbill, fgo.ro, saga, facturisonline.ro și factureaza.ro)
+ integrare firme de curierat (DPD, Urgent Cargus, Fan Courier, Sameday, GLS, TCE, Bookurier, Speedy)
+ integrare prin feed (shopmania.ro, price.ro, blue winston, compari.ro, glami.ro, 2performant.ro, profitshare.ro)
- toate printr-un singur click. Mai rapid, mai eficient, mai sigur și comod atât pentru tine, cât și pentru clienții tăi. Pentru că toate acțiunile și interacțiunile sunt disponibile prin intermediul unei singure aplicații, prin intermediul căreia poți să:
- generezi awb,
- emiți factură,
- creezi oferte pe marketplace-uri,
- ai acces la rapoartele de vânzări și stocuri,
- beneficiezi de traduceri automatizate pentru produsele listate în marketplace-urile internaționale,
- selectarea automată a produselor care se vând foarte bine
și multe altele.

Iar rezultate nu vor întârzia să apară. Potrivit unui bilanț făcut public de o astfel de aplicație, cifrele arată îmbucurător:
- creșterea numărului de comenzi cu 50%,
- eficiență crescută cu 65% prin automatizare,
- creșterea productivității echipei cu 75%,
- calitate mai bună a listărilor de produse + sincronizări stocuri în timp real,
- prezență pe noi canale eficiente, cu efort de listare minim (ex. Elefant, eMag Ungaria etc.).

Hai și tu online cu afacerea ta și lasă tehnologia să lucreze pentru tine! ;)

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com