Proiecte
Interviurile brasov.net
Interviurile brasov.net

Interviurile brasov.net

Pe lângă studioul de podcast, agenția noastră pune la dispoziția clienților interesați și un studio pretabil pentru înregistrări sau transmisiuni live de emisiuni cu două persoane (gazdă + invitat).

Filmările se pot realiza atât pe background virtual (green screen), cât și în cadrul unui decor special realizat, la solicitarea clientului.

Proiectul „Interviurile Brașov.net – De vorbă despre tine” este realizat în parteneriat cu site-ul de știri brasov.net, platforma cu cel mai mare număr de cititori unici pe plan local, în mai puțin de un an de la lansare.

Emisiunea, produsă integral de agenția noastră (filmare în studioul virtual, post-producție, ilustrație grafică etc.), a debutat în martie 2021 și implică două difuzări pe lună, de aproximativ 20 minute. Jurnaliștii abordează aici cele mai fierbinți subiecte ale momentului, dar și teme de actualitate din administrație, business ori politică.

În doar câteva luni, proiectul a reușit să ajungă la peste 100k de vizualizări doar pe pagina de facebook a clientului (exceptând redistribuirile și canalele adiacente – site, YouTube, TikTok).

Iată, mai jos, câteva dintre ediții:

https://www.brasov.net/un-sfert-din-mamele-minore-din-ue-provin-din-romania-brasovul-pe-locul-3-in-topul-national/

https://www.brasov.net/hranirea-animalelor-in-padure-greseala-fatala-a-omului-in-relatia-cu-ursul/

https://www.brasov.net/interviurile-brasov-net-de-vorba-despre-tine-episodul-8/

https://www.brasov.net/video-interviurile-brasov-net-de-vorba-despre-tine-episodul-7/

https://www.brasov.net/video-interviurile-brasov-net-de-vorba-despre-tine-episodul-3-invitat-catalin-vasii-prefectul-judetului-brasov/

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com