Te-ai întrebat vreodată ce este internetul? Noi îl vedem ca pe un dans al informațiilor. Acel instrument care îți oferă un nivel de relaționare cu lumea exterioară la care înainte puteai doar să visezi. În spatele monitorului devenim mai curajoși ca niciodată în viața reală. Sub protecția unui nickname, din confortul propriei case, suntem nu doar noi înșine, ci și ceva peste.
Pentru oamenii timizi, pentru cei grăbiți, pentru cei comozi ori cei fără timp, activitatea online este la fel de comună precum mâncatul. Este ca o nevoie fiziologică. Dealtfel, în iulie 2016, o rezoluție ONU a declarat că accesul la internet este un drept uman de bază.
De pe internet te informezi, pe internet socializezi, te distrezi, lucrezi de acasă, plătești facturi, îți rezolvi probleme administrative, rezervi vacanțe, votezi și, cel mai important, faci cumpărături. Îți poți cumpăra o pereche de pantofi direct din magazinele de pe Champs Elysee ori un suvenir din cel mai îndepărtat colț al lumii, fără să ajungi vreodată acolo. Îți construiești un brand personal sau profesional, clădești comunități sau chiar business-uri complete. Prin intermediul internetului ajungi la oameni despre care nici nu știai că există ori în locuri pe care în realitate nu ai cum să le vezi vreodată.
Lumea virtuală e diferită de cea reală. Este mai vie, mai dinamică, mai atrăgătoare. Când știi că visele tale sunt doar la un click distanță, când afli o mulțime de lucruri noi printr-un simplu swipe, când poți începe relații de-o viață cu un simplu emoticon – e greu să spui pas. În online apar glume de care râdem împreună când ieșim la o cafea, din online ne luăm informații pe care le dezbatem apoi în gașcă sau în familie. Cunoscând opinii dintre cele mai diverse, ajungem să ne punem semne de întrebare în privința principiilor după care ne-am ghidat până la un moment dat ori, din contră, dăm curs controverselor.
Prin nemărginita lui putere însă, internetul a devenit și o unealtă prin care se pot începe războaie, răsturna guverne ori salva vieți. Oamenii organizează mitinguri, fac donații, pornesc mișcări de stradă care pot schimba cursul istoriei. Dealtfel, internetul însuși este o istorie care se scrie zilnic, sub ochii noștri. Izvor nesecat de bani pentru unii, canal ce duce la distrugere pentru alții, internetul este deopotrivă înger și demon. Precum o armă pe care, dacă știi când și cum să o folosești, îți poate salva viața. Ori te poate ucide.
Prin internet comunicăm la o viteză egală cu a gândului. Dincolo de teorii ale conspirației, dincolo de discuțiile interminabile privind protecția datelor personale, internetul rămâne cea mai la îndemână cale de transmitere rapidă și eficientă a informației, sub toate formele ei. Iar una dintre ele este marketingul – informația care vinde.
Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.
Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.
Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.
Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube
Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com