Proiecte
Imagini arhitecturale pentru pensiuni
Imagini arhitecturale pentru pensiuni

Imagini arhitecturale pentru pensiuni

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că piața serviciilor de cazare a cunoscut un boom în ultimii ani, iar concurența crește zi de zi, direct proporțional cu numărul celor care închiriază camere ori clădiri întregi pentru persoanele care vor să iasă din cotidian. Iar cei care au cel mai mult de câștigat sunt, evident, proprietarii care au înțeles că imaginile valorează, cel mai ades, mult mai mult decât cuvintele. 

În plus, locațiile care se prezintă profesional sunt avantajate și de platformele de închirieri online (Booking, Airbnb etc.), ale căror algoritmi le promovează, facilitând astfel închirierea.   

Așadar, oricât de mult ai fi investit în afacerea ta - bani, timp, energie - dacă nu reușești să le transmiți asta și potențialilor tăi clienți, totul va fi fost în zadar.
Am întâlnit de-a lungul timpului mulți proprietari de pensiuni și hoteluri ale căror locații nu reușeau să atragă clienți, deși arătau foarte bine. Nu a durat mult până ne-am dat seama și care era motivul: fotografiile postate pe site-urile de socializare și platformele de booking online erau de o calitate foarte slabă. Pe lângă faptul că erau făcute cu telefonul, încadrările, lumina și compoziția cadrelor nu doar că nu scoteau în evidență punctele forte ale locațiilor, dar le și urâțeau, de cele mai multe ori.

Identificând această nevoie pe piață, am creat pachete speciale de Fotografie Arhitecturală pentru pensiuni, hoteluri și apartamente de închiriat. Seturile de imagini furnizate de noi sunt special concepute pentru a fi utilizate pe site-urile de socializare și platformele de booking online.

Optează și tu pentru acest serviciu și arată-le potențialilor oaspeți adevărata față a afacerii tale!

 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com