Proiecte
Imagine Arhitecturală DOR
Imagine Arhitecturală DOR

Imagine Arhitecturală DOR

Un fotograf priceput și aparatul său profesional știu cum să surprindă și să transmită mai departe caracterul spațiului pe care îl fotografiază, identitatea și atmosfera de acolo. Cu cât simte mai mult că imaginea pe care o are în față rezonează cu el, cu trăirile sale interioare, gândurile și credințele sale, cu atât privitorul se simte mai conectat, mai legat de locul prezentat în acea imagine. De aceea este foarte important ca fotografiile să fie făcute nu doar tehnic, ci și emoțional. Cu dedicare și pasiune.

Asta se întâmplă și la DOR, unul dintre restaurantele care pune mare accent pe imaginea sa. Nici nu e de mirare, având în vedere că vorbim despre un spațiu foarte atent amenajat, original, cu mult bun gust și acea atenție la detalii îndreptată în special înspre confortul oaspeților.

Fotografiatul în astfel de locuri este, pentru noi, o adevărată plăcere și sursă de inspirație. Ne provoacă să găsim clipă de clipă noi și noi unghiuri, încadraturi și colțuri care transmit povești, care invită privitorii să le vadă și personal, nu doar virtual.

Ne ajută aici și faptul că suntem printre puținii fotografi din România care au obiective speciale destinate fotografiilor arhitecturale. Adică au fost special concepute pentru a scoate maximum dintr-o locație.

Când spui DOR, îți vin automat în minte cele mai frumoase momente ale vieții: îți este dor de mare, dor de răsărit, dor de un prieten drag sau de timpul tău cu tine. Îți este dor să fii bine, să te joci, să râzi, să guști din viață cu tot ce are ea mai bun. Îți este dor de bunici, de părinți, de gustul de altădată, de aromele copilăriei. Și asta am încercat și, zicem noi, am și reușit, să surprindem în fiecare fotografie pe care am făcut-o acolo: cele mai dragi, intime și puternice sentimente pe care le-am trăit și le trăim fiecare de-a lungul timpului. 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com