Proiecte
Video
Festivalul Iron Dragons
Festivalul Iron Dragons

Festivalul Iron Dragons

Prima ediție a festivalului Iron Dragons (2019) a fost o adevărată provocare pentru noi atât din punctul de vedere al promovării, cât și din cel al desfășurării evenimentului în sine.

Fiind la prima ediție și neavând niciun fel de imagini suport „de arhivă”, tot conținutul necesar promovării a trebuit creat digital, cu imagini de stock și grafică. Chiar și așa însă, cu texte bine alese și gândite strategic, cu o mobilizare exemplară a tuturor celor implicați, cu un line-up demn de marile evenimente și cu sprijinul presei locale și centrale am reușit să ducem vestea în toată țara.

Deși vremea nu ne-a fost deloc prielnică, faptul că i-am ținut în permanență conectați la eveniment pe toți cei interesați prin postări constante și transmisiuni live pe rețelele de socializare a ajutat enorm la atragerea de noi și noi vizitatori cu fiecare oră și fiecare zi.

Deși izbucnirea pandemiei din 2020 a făcut imposibilă organizarea celei de-a doua ediții, sperăm că vremea și vremurile ne vor permite să ne revedem iar cu poftă de viață și chef de distracție la anul ;)

 

 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com