Proiecte
Crab 2.0
Crab 2.0

Crab 2.0

Vă prezentăm primul nostru video realizat integral digital (exclusiv din randări). Am decis asta pentru a putea scoate cât mai bine în evidență calitățile fiecărei componente a produsului, lucru care doar din fotografie ar fi fost aproape imposibil. Și asta pentru că ar fi trebuit efectiv să dezmembrăm produsul, ori acesta este turnat integral și nu alcătuit din bucăți.

Este vorba despre un upgrade la CRAB – dispozitivul de fitness care a revoluționat modul de a face antrenamente. CRAB 2.0 (denumire pe care am propus-o tot noi, iar clientului i-a plăcut) nu doar că vine dintr-o bucată, ci este și acoperit cu un strat de vopsea cauciucată – element pe care am reușit să-l scoatem perfect în evidență prin intermediul randării 3D.

Tot în direcția evidențierii noilor calități a fost gândit și conceptul grafic aplicat producției, predicatele alese fiind unele simple și de efect, în perfectă concordanță atât cu textul de voice-over, cât și cu imaginile.

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com