Proiecte
Concept design ambalaje
Concept design ambalaje

Concept design ambalaje

Când citești undeva despre elementele de branding care te ajută la crearea unei legături personale cu ai tăi clienți, fidelizarea celor vechi și atragerea celor noi, găsești cu siguranță un capitol separat despre ambalajele produselor. Fie că vorbim despre alimente vândute la pachet sau chiar obiecte, ambalajul este cel care vinde primul. De aceea este extrem de important să îi acorzi o atenție deosebită, optând pentru variante personalizate, realizate în ton cu elementele de branding ale afacerii tale (logo, paletă de culori etc.), cu produsul care se găsește înăuntru și cu perioada anului în care este vândut (Mărțișor, Ziua Îndrăgostiților, Paști, Halloween, Crăciun etc.).

Este dovedit științific că un ambalaj bine gândit (culori, formă, design) influențează în mare măsură decizia de cumpărare. În plus, gândește-te că este văzut nu doar de cel care cumpără produsul, ci și de cel/ cei la care ajunge. De exemplu un cozonac oferit de Crăciun sau o cutie de prăjituri dusă la o masă festivă.

Ieși, așadar, din anonimat cu un ambalajat personalizat, gândit să atragă atenția, să optimizeze spațiul atât pentru tine, cât și pentru client, să fie practic și memorabil.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com