Proiecte
Concept Meniu Tradițional
Concept Meniu Tradițional

Concept Meniu Tradițional

Când spui România, spui peisaje care îți taie răsuflarea, fete frumoase dar, mai ales, mâncare bună. Asta auzi în toate interviurile și tot asta vezi în toate recenziile pe care turiștii străini le dau referitor la țara noastră.

Cu mâncarea bună ne înțelegem și noi de minune (deh! cine nu?!), astfel că am făcut nu doar o profesie, ci și o pasiune din a fotografia meniurile tradiționale românești, care ne desfată în același papilele și privirea. Vrem ca oamenii, atunci când se uită la pozele noastre, să se gândească nu doar la gustul mâncării, ci și să simtă aerul curat de munte, prospețimea ingredientelor de cele mai multe ori naturale și provenite de la producători locali, aroma serilor înecate în apusuri senine ori parfumul florilor de abia culese din poienițe.

Iar pentru ca toate acestea să răzbată din fotografiile noastre, lucrăm deseori și cu un food-stylist – acea persoană care cunoaște nu doar tainele gătitului, ci și pe cele ale artelor vizuale. Garantăm astfel clienților noștri rezultate spectaculoase: imaginile par că transcend ecranul și ajung direct pe masa privitorului, lăsându-i acestuia gura apă.

Mai mult decât atât, genul acesta de fotografii (numit lifestyle) le este benefic și restaurantelor care fac livrări la domiciliu – atât direct, cât și prin intermediul platformelor de food-delivery. Decorul folosit în jurul preparatului culinar oferă un plus valoare produsului, iar originalitatea fotografiilor le scoate în evidență pe aplicațiile de livrări, crescând astfel șansele restaurantului de a înregistra comenzi.

Adu-ți și tu bucătăria la următorul nivel și lasă-ne să combinăm mâncarea ta tradițională cu stilul nostru inovativ în materie de fotografie: gust bun, asezonat cu un praf de pricepere și imaginație cât cuprinde.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com