Proiecte
Concept Meniu Digital
Concept Meniu Digital

Concept Meniu Digital

De gătit, toata lumea gătește. De vândut, toate restaurantele vând. La ce nivel însă și prin ce modalitate – asta este ceea ce face diferența.Experiența a arătat că, dincolo de gust, cea care dă tonul este prezentarea. Este evident că o caserolă nu lasă prea mult loc pentru plating, astfel că ceea ce te ridică în ochii potențialilor clienți este tocmai ideea, imaginea de „ce ar putea fi” a preparatelor, a ceea ce clientul comandă.

Și exact asta găsești la noi! Îți oferim fotografiile și ad-urile ideale pentru platformele de food-delivery, social media, YouTube și Google care să îți garanteze vizibilitate maximă și o creștere substanțială a comenzilor pentru restaurantul tău.

Avem pentru asta nu doar know-howul, ci și echipamentele necesare. De la trepiede, lumini, obiective și aparatură specializată – studioul nostru este dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru a face mâncarea să arate cât mai bine în ochii potențialilor clienți.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com