Proiecte
Comunicat cursuri gratuite de muzică
Comunicat cursuri gratuite de muzică

Comunicat cursuri gratuite de muzică


Cursuri gratuite de muzică pentru copiii cu părinții plecați la muncă în străinătate


Se anunță 3 zile de muzică și voie bună în acest weekend în Parcul Central, la Festivalul de Jazz & Blues Brașov.

Printre cei care vor întreține atmosfera sunt și elevii și profesorii Academiei de Muzică Soundbox, singura școală privată de muzică din Brașov unde copiii care provin din familii cu părinții plecați la muncă în străinătate au acces gratuit.

Este vorba despre o inițiativă menită să le întindă o mână de ajutor acestor adolescenți care ajung, de multe ori, să se simtă abandonați și să se lase influențați de anturaje nepotrivite tocmai pentru a-și satisface nevoia de apartenență la un grup.

Pentru a veni în sprijinul lor, cei de la Soundbox organizează cursuri gratuite de grup, în cadrul cărora tinerii vor fi ajutați să se simtă valoroși și făcând parte dintr-o comunitate nu doar prin cursurile de muzică, dar și prin integrarea în formații, participarea la spectacole sau chiar transmiterea cursurilor în direct pentru părinți, astfel încât să îi poată vedea la repetiții. Mai mult decât atât, li se oferă chiar și posibilitatea de a primi instrumentele acasă, pentru a repeta mai mult.

Cine e dornic să cunoască echipa Soundbox o poate face in intervalul 3-5 septembrie, între orele 16:00 – 21:00. Elevii și profesorii de aici, cu participarea publicului, organizează în cadrul Festivalului de Jazz & Blues Brașov ateliere de muzică interactive, recitaluri ale elevilor, jam session-uri ale profesorilor și concerte ale formațiilor ce au luat viață în cadrul Academiei.

Mai mult decât atât, spectatorii vor putea chiar să și urce pe scenă, pentru a încerca instrumentele muzicale și pentru a simți pe pielea lor vibe-ul și emoția concertului.

Dealtfel, acest weekend marchează și începutul cursurilor la Academia Soundbox, unde oricine (începând de la vârsta de 7 ani) poate studia tobe, pian, chitară, chitară bas și canto. Este vorba despre o școală de muzică modernă, unde se studiază genurile pop-rock pe instrumente de ultimă generație, atât în sesiuni individuale, cât și de grup, în funcție de abilitățile și preferințele cursanților.

Mai multe detalii despre cursuri, modalități de înscriere și tarife puteți găsi pe site-ul Academiei, https://academiasoundbox.ro/.

 

Exemple de preluări:

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com