Proiecte
Comunicat TripAdvisor
Comunicat TripAdvisor

Comunicat TripAdvisor

Restaurant din Zărnești, amenajat de un designer brașovean, în top 3 TripAdvisor la categoria Picture-Perfect Restaurants

Faimoasa platformă de travel TripAdvisor și-a desemnat câștigătorii pentru anul 2021! Și nu mică ne-a fost mirarea când am văzut că un restaurant românesc, amenajat de un designer brașovean, a fost ales de utilizatorii platformei drept una dintre principalele locații în care nu poți rezista să nu(-ți) faci câteva poze.


Este vorba despre D.O.R. din Tohanul Nou (Zărnești), unde un copac în mărime naturală amplasat fix în mijlocul restaurantului face „deliciul” obiectivelor de fotografiat.
D.O.R. este pe locul 3 (din 20) în Top Picture-Perfect Restaurants, după Koral din Indonezia și Le Grill, din Cehia. Este singurul restaurant românesc din acest top. Doar la categoria Best Brunch Spots mai regăsim alte 2 restaurante, de această dată din Sibiu, pe locurile 13 și 22.


„DOR a fost gândit încă de la început ca `altceva`, atât din punct de vedere culinar, cât și arhitectural. Și, având în vedere vestea primită de la TripAdvisor, se pare că ne-a și ieșit. Ne onorează și ne bucură foarte tare această recunoaștere și le mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru susținere și apreciere!”, a declarat Dorin Olteanu, managerul DOR.
Amenajarea restaurantului poartă semnătura lui George Orzan, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de interior din zona noastră: „Trebuia să găsesc un element care ne leagă de mâncare și de natură în același timp, iar acesta a fost copacul. Semnificația lui vine din trecut, când în zona Branului se făcea multă agricultură, iar țăranii se așezau să mănânce la umbra unui copac“, povestește designerul. Trunchiul și crengile copacului sunt naturale, doar frunzele fiind artificiale.


Deși cel mai atractiv, copacul din centrul restaurantului nu este, însă, singurul element care face din D.O.R. unul dintre cele mai plăcute locuri de luat masa din lume. Ferestrele mari, pe care designerul le-a gândit ca o comunicare impecabilă între interior și exterior, șemineul uriaș, vizibil din toate colțurile restaurantului și accentele naturale (unele dintre ele lucrate manual, de meșteri populari ai zonei) care fac legătura cu tradițiile, cu natura, vin să întregească tabloul unui ambient într-adevăr de neuitat: „Sunt deja 3 ani de când facem fotografii la DOR și totuși reușim să găsim noi și noi încadraturi, noi și noi elemente de scos în evidență. Pentru că sunt atât de multe detalii, atât de atent gândite de George Orzan, încât pur și simplu nu ai cum să rămâi fără cadre, să intri în pană de inspirație”, spune Liviu Popica, managing partener la Vizibil.eu, agenția care se ocupă de imaginea DOR.


TripAdvisor, platforma care a premiat D.O.R., este cel mai cunoscut site de călătorii din lume, cu milioane de utilizatori și sute de mii de locuri înscrise pentru recenzii și recomandări. Vezi aici topul TripAdvisor: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Restaurants-cPicturePerfect-g1.

 

Exemple de preluări:

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com