Proiecte
CRAB Fitness
CRAB Fitness

CRAB Fitness

Avem un produs, ce facem cu el? Păi cum ce?! Îl punem la treabă, să vadă toată lumea ce poate să facă.

Nouă ne-a plăcut tare mult să ne „jucăm” cu CRAB, un dispozitiv de fitness inovativ extrem de versatil, conceput de Flavius Țurcanu, fondatorul FitEducation. Să ne jucăm din punct de vedere fotografic, evident.

În studio sau în mâna atleților – adică în mediul lui natural, am reușit să transpunem în imagini inedite toate funcțiile pe care acest aparat le poate îndeplini și beneficiile pe care le aduce utilizatorilor. Provocarea a fost cu atât mai mare cu cât industria fitness înseamnă vânzări de miliarde de euro în aparatură și echipamente, așadar și concurența este pe măsură. Astfel, să ai succes cu un dispozitiv nou, oricât de bun și original este, poate fi o provocare destul de mare. Însă nu și pentru noi :)

Și asta facem cu toate lucrurile care ne trec prin obiectiv. Pentru că știm că oamenilor nu trebuie să le vinzi produse ori servicii, ci beneficiile pe care le au de pe urma lor. Iar acest mesaj trebuie să se regăsească nu doar în textul de vânzare, ci mai ales în imaginea de prezentare a produsului.

Așadar, pentru a obține fotografii de produs nu doar atractive, ci și eficiente, identificăm împreună cu ai noștri clienți atât beneficiile pe care produsele lor le aduc potențialilor clienți, cât și caracteristicile care îl fac unic pe piață, care îl diferențiază de concurență.

Odată stabilite toate aceste aspecte, punerea în scenă și fotografierea rămân doar aspecte legate de imaginație, profesionalism, expertiză și, foarte important, calitatea aparaturii folosite. Iar la noi la studio le găsești pe toate.

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com