Proiecte
Video
Allview
Allview

Allview

A fost o onoare și o bucurie să însoțim echipa Allview pe drumul de lansare în România a lui AVI, singurul asistent vocal în limba română disponibil momentan pe piață. Clientul a dorit un set de 4 unskippable ads pentru rețelele sociale – adică maximum de informație în minimum de timp. Am avut la dispoziție mai puțin de 10 secunde pentru fiecare ad pentru a transmite publicului mesajul dorit de client. Însă nu asta a fost marea provocare a proiectului ci... vremea. Într-o perioadă în care la Brașov a plouat încontinuu mai bine de două luni, să reușești să sincronizezi soarele cu actorii, logistica și echipa de producție a fost într-adevăr o aventură de povestit nepoților.

 

 

 

 

 

Suntem creatori. Suntem pasionali. Suntem îndrăgostiți de artă, pe care o ridicăm la noi și noi nivele de digitalizare și comunicare. Dar în același timp suntem tehnici și aplicați. Ne place să experimentăm până la perfecțiune, să îmbinăm texte originale cu imagini inedite. Facem mai mult decât marketing. Facem mai mult decât publicitate. Creăm vizibilitate.

Așa că hai să bem o cafea și să ne cunoaștem mai bine! Ne spui despre afacerea ta, despre targetele tale, iar noi îți spunem cum te putem ajuta să le atingi.

Disclaimer
Toate producțiile foto, video și grafice, precum și textele de prezentare încărcate pe acest site sunt create de echipa vizibil.eu pentru uz intern sau clienții din portofoliul nostru și sunt protejate de drepturi de autor. Copierea, reproducerea sau distribuirea lor fără acordul nostru intră sub incidența legii.

Urmărește-ne pe rețelele sociale
Facebook | Instagram | Youtube

Copyright © 2019 - 2022 vizibil.eu. Toate drepturile rezervate.
Powered by AlienCart.com